bästa boken

KRAM S ♥

Italien - i bilder

COPYRIGHT - tagna av: Sara (jag) - COPYRIGHT
Kunde bara ladda upp hälften av alla jag ville, så detta är alla ni får se!
Alla bilder är från Italien. De sista bilderna är från Venidig, där är riktigt fint, och där var sååå mycket folk där. 
Alla coola bilder kundes inte ladda upp - men ni får leva med det!
 
Ska fixa en ny header, kommer förhoppningsvis upp idag, men ni får hålla utkik. 
 
KRAM S 

Sixten blixten

Hej!
Nu är jag och mamma påväg till Malmö för att hämta Sixten, hos henne som passar honom. Har saknat honom sååå mycket!
Är trött, vet inte vad jag ska göra idag, fast det får vi se, kanske gör något roligt?
Kommer nog lägga upp bilder från Italien på bloggen senare!

KRAM S


home, sweet home

ÄNTLIGEN så är vi hemma. Vill tillbaka, men bara till Bibione, för det var sååå tråkigt i Slovenien, men ändå helt ok. Landskapar är sååå vackaret i Slovenien. 
  
Tycker här är jättekalt här hemma också, var ca 40 grader varje dag i Italien. Det var ca 25+ grader klockan 11-12 på kvällen. Då var gatorna fulla, alla affärer öppna. Älskr att det är mer 'natt människor' där. Det är siesta på dagen (12-16) för det är som varmast då. Och då är nästan ingen ute, för alla affärer är stängda. 
 
Skriver nu vad vi gjorde alla dagarna, så ni får reda på lite ;)
 
 
 
Fredag: Vi började köra ner till Italien, stannade i Tyskland och övernatta där (och fick värsta dampen för att WiFi'et till min mobil inte fungerade. 
 
Lördag: Vi fortsatte ner till Italien. Vi kom fram pöå kvällen, vi hitta en restaurang som vi kunde äta på (värdens godaste spagetti), de vi åkte ner med, kom en liten stund efter oss och vi åt tillsammans där. 
 
Söndag: Vi åt frukust, sen så badade vi på starnden, åkte och storhandla (mat då, eftersom vi hyrde en lägenhet) och sen så badade vi i poolen på taket. 
 
Måndag: Vi badade på stranden, åt lunch och badade sen i poolen på taket.
 
Tisdag: Vi (barnen blev tvingade) att åka runt på några vinställen. Pärornen köpte masssssa vin. Vi åkte till en väldigt fin vingård, där vi (päronen igen) prova jääättemånga viner. De duka fram massa ost (riktigt goda) och sånna brödpinnar (som man får överallt i Italien innan man får maten på restaurangen när man ska äta) och de var såå goda, de godaste som jag smakat på hela tiden när jag var i Italien. De hade typ chips smak, hahaha. Vi barn fick världens godaste citronläsk. 
Sen när vi kom hem igen, så badade vi i poolen på taket. 
 
Onsdag: Vi gjorde samma sak som i måndags. Fast vi hyrde en trampbåt (när vi var på havet) men en rutschkana på, det var sååååå kul! Vi trampa ut, och 'lekte' där ute.
 
Torsdag: Vi gick upp tidigt, åkte båt i lite mindre än en timme (och jag sov/lyssna på musik hela ägen dit). Vi åkte till ett ställe där man kan ta båtar till Venedig, vilket vi gjorde. (om ni inte vet vad Venedig ä, så är deet den staden som är byggd på vatten) När vi kom fram till Venedig så gick vi runt lite. Kollade runt mycket, kolla i affärer och allt sånt.
Det finns en Ferrari butik (en 'äkta' eller vad man säger, en ferrari-bil stod där inne, och där var massa kläder, och allt sånt, sök på 'ferrari store venice' om du vill se hur det ser ut) och Jacob (min kompis, som var där med oss) köpte en tröja där, och det finns tyvärr bara herr kläder där, annars så hade jag också köpt en tröja. 
Sen så gick vi in i Gucci-affären där, älskar deras väsker. Skulle vilja ha en, fast de är svindyra. Vi gick runt, jag köpte en tröja på Hard Rock Cafe, älskar den! 
Sen så gick vi in i världen gulligast och bästa smyckesäffär, köpte ett armband där, älskar edt med!
Sen så titta vi runt, turista och sånt.
När vi kom tillbaka lägenheten så  badade vi i poolen och vila.
 
Fredag: Vi bada och sola hela dagen, vila och tog det lugnt. 
 
Lördag: Vi körde vidare till Slovenien, där åkte vi till hotellet, lämna vilket saker och sen åte vi till en vingård och gick på vinvandring (eller vad det nu kallas) och sen på vinprovning. 
 
Söndag: Vi åkte runt och titta i Slovenien.
 
Måndag: Vi började köra hem, övermattade i Tyskland.
 
Tidsdag: Vi körede hem, OCH NU ÄR VI HEMMA!
 
 
 
Åt precis grillat kött till middag, jättegott!
En bild från när vi åkte runt i Slovenien, kommer fler bilder senare! COPYRIGHT
 
KRAM S

mannen som talar...

... med hundar!
Det tycker jag är det mest inspirerade pogramen som finns, han förstår hundarna så bra! Skulle också vilja göra det. Fast jag har inte ens en hund - och jag tror aldirg jag skulle kunna 'prata' med hundar. 
Men jag tycker han är riktigt cool, att klara av att förstå hundar som han gör. 
Förstå varför de gör saker, som vi andra inte förstår utav bara titta på dem. 
Hörde att Cesar (han som talar med hundarna) hade blivit deprimerad när han och hans fru gjorde slut, och han hade/har stängt ute alla.. Vet inte om det är sant, men tror faktiskt det, läste det också någonstans. 
Menmen. 
 
Skulle du inte också vilja ha de skillsen? att tala med hundar då ;)
 
Men jag skulle också vilja kunna prata med andra djur. För då hade jag varit coolare än vad jag är nu - och nu är jag collare än dig och alla andra!
nej? Inse fakta, jag är coolast! HAHAHA!
 
KRAM S ♥

min upplevelse

8/5 2013 var helt klart den bästa dagen i mitt liv ♥
Kan inte ens förklara hur glad jag var när Amanda (min bästavän) frågon om jag ville följa med henne och se One Direction. Började hoppa, skrika, springa runt, och jag kunde inte sluta le på hur länge som helst. 
Jag och Amanda åkte upp till Stockholm (Solna), våra mammor körade oss upp. Det tog 6-7 timmar att åka upp, kunde inte somna alls, var för upphetsade, kunde inte fatta att jag skulle se dem - dem jag stod och skrek till deras låtar, dansa till deras låtar, glodde på bilder på de i timmar, läsa intervjuer - tittade på intervjuer. Jag kunde inte fatta att jag skulle se dem, jag jag kan inte fatta nu att jag sett de. 
Jag och Amanda åkte upp, vi köpte varsin 1D tröja utanför Friends arena som vi hade på konserten. Vi åt på någon resturang utanför där det tog evigheeeeter att få sin mat. Sen satt vi utanför arenan och vänta. Vi gick runt lite, kolla in stället. 
Vi kunde inte fatta att vi skulle se dem. Man hörde när Josh spela trummor innefrån. Och vi var sjukt tagggggade!
Vi hörde flera stå och skrika - vi trodde seriöst att 1D stod där eller något. Men man fattar ju att de går in bakvägen, och jag tror inte de skulle gå ut där det inte var staket. 
Jag och Amanda sprang dit - jag höll på att springa in i en paperskorg, jag började skratta så jag nästan la mig ner. Amanda drog mig till de som skrek, såklart var inte killarna där. 
Vi hörde någon skrika efter ett tag igen, den gången trodde inte vi på det - och det var inte sant heller. 
 
Nu ska jag berätta det roliga - ni vet de biljetterna framför senen, de är inte numrerade, så man springer in på ett ställe, för att ta så bra plats som möjligt. I alla fall, vid den ingången så var det staket runt om - såklart. 
Alla som stod där borta började skrika. Jag och Amanda visste inte om vi skulle springa dit eller inte. Jag hade en känsla att det var på 'riktigt' denna gången, och alla andra började springa dit, så jag och Amanda gjorde också det. Och det var tur. 
Jag stod i en trappa, och tittade ner, där stod Niall och Louis, med ett filmteam (som filmaar till deras film 'This Is Us'). Började skrika och darra/skaka. Blev helt chokad. Trodde aldrig jag skulle se de på så nära avstånd, ca 20 meter från dem var jag..
Jag tog upp mobilen och började spamma med bilder på dem (någon av dem är där uppe).
Niall fick en skateboard som han 'åkte' runt på, jag kan fortfarande inte fatta det. Att jag såg dem med mina egna ögon, kommer aldrig glömma den stunden.. 
 
De hade en megafon (tror det heter så) som de prata i, fast man hörde ingt för alla skrek så högt! Sen åkte Niall in på sin skateboard, Louis och filmteamet gick också in.
 
Efter en stund började alla gå där från, först stod (nästan) alla kvar i hopp om att de skulle gå ut igen! (vilket de inte gjorde).
 
Sen började insläppet, det var såååå långa köer in, hade ingång E (tror jag), kön var sååå lång. Tog ett tag att komma fram.
Min kompis Amanda, och jag hade inte platser bredvid varandra, utan på varsin sida om arenan. Så Amanda gick in i ingång A, där det var ännu fler i kön. 
Tillslut kom jag in, man fick inta ha dricka eller något att äta med sig in. Man såg flera som drack upp sin dricka  utanför ingångaran. Man kunde köpa dircka/godis där inne.
Jag frågade en vakt var min plats var (lättare att fråga än leta), han peka ut den och jag hitta den. Jga satt där i ca 15 minuter när förbandet började. Det var en tjej (vet inte vad hon heter) och hennes  band spelade. De var helt ok, men gillade inte dem så mycket. De spelade runt en halv timme.
SEN BÖRJADE DET BÄSTA!
Sen började självaste konserten. Det kom massa rök, och musik börjades spela. Sen kom de ut på scenen (såg inte vad de gjorde exaxt från min plats). Alla började skrika, jag med, och så sjöng jag med till alla låtarna. 
 
Sen så skulle killarna byta om och sånt, och du fick vi som va i arenan se en liten film (3 delar) som killarna hade spelat in  (de var i ett hus, hade en fest, tror de flesta har sett den på YouTube). Det visades 3 gånger (olika delar) när killarna bytade om. Den var riktigt rolig, man hörde hur alla i arenan skratta!
 
Och så kan man ju ställa fråger på twitter, som de kanske svarar/gör på konserten. De frågerna var (är kanske inte exakt hur de sa det, fast det var de frågerna) 'om du skulle få göra en egen ringsingnal, hur skulle den gå då?', killarna gjorde ljud hur deras singnal skulle vara, sen så gjorde de pyramiden, och sjöng 'I Want It That Way - Backstreet boys'. Riktigt fint!!
 
När konserten var slut, så gick vi till blien, där vi byta om till mjukiskläder, för att sen åka heeeeela vägen hem till lilla Skåne igen..
 
Jag var helt hes, Amanda också, vi prata lite, men sen när vi hade kört en bit så sov vi som stockar (vilket jag gör alltid ändå).
 
DET VAR DEN BÄSTA DAGEN I MITT LIV, KAN INTE SÄGA NÅGOT ANNAT, OCH JAG KOMMER MINNAS DEN I RESTEN AV MITT LIV ♥
ONE DIRECTION FOREVER ♥  hehhe, känner mig lite moddad här ja..
 
(Nu kanske det inte är så bra skriver m.m. men det får ni leva med!)
 
KRAM S ♥

imorgon...

... kommer ett inlägg om mina älsklingar!
COPYRIGHT! Min bild från konserten!
 
KRAM S ♥

slovenien

Jag är just nu i Sloveninen, de hr WiFi här där vi bor, vilket är riiiiktigt bra. Och de har världens sötaste hund här, en långhårig schäfer, eller något sånt! Den är världens snällsate också. 
 
Idag, på morgonen så åkete den andra familjen vi är med hem, fast vi stanna kvar för pappa skulle träffa någon han känner här. Vi åkte runt i Slovenien, vi körde fel (hahaha, flera gånger) och vi tänkte åka till stranden, för att den är som varmast här idag (40+ grader) men Vesna (som äger detta stället vi bor på, och mammas & pappas kompis) sa att det var långa köer dit för att det är så varmt. 
 
Och alla var och bada i floden också, vi tänkte göra det, fast sen så orka vi inte. 
 
Har varit riktigt kul här i Italien (och Slovenien) och jag skulle vilja stanna i Bibione (Italien) en vecka till! 
 
Imorgon så åker vi hem, vi kommer nog stanna en natt någonstans. Ska bli skönt att komma hem, men ändå inte... hehe. 
 
Har också köpt lite saker här, gör nog en video sen när jag kommer hem, för jag orkar inte fota massa bilder, föör det blir bara dålig kvalitee och allt sånt. 
 
Kommer skriva lite mera när jag kommer hem, allt jag gjorde sen, och visa massa bilder!
På Venedig! Det står massa personer som är utklädda (som de över) och tar betalt för att bli fotade, fast jag är lite badass och smygfotade! 
Detta är en bild som jag tog påväg till Venedig (från båten vi åkte då!) Där stod sånna stora lyx-båtar vid kanten/där staden började, eller vad man nu kallar det ;)
 
KRAM S ♥

frååååågor

Hej!
Detta är några fårgor jag fått lite random, och jag har sparat alla i ett inlägg (detta) och jag publicerar det nu för att jag är i Italien. så du som fråga någon av dem får svar nu också!
 
Varför började du rida?
Jag vet inte riktigt. När jag var ungefär 2 år, så flyttade vi. Och till det huset vi flytta till, fanns det en gård framför med hästar. Jag har alltid tycket det var kul med djur och jag ville prova ridning när mamma läste att man kunde gå på ett prova på läger. Efter det fortsatte jag rida.
 
Tycker du att du är bra på att rida?
Nej, men jag är helt ok om man jämför med andra!
 
Hur många gånger har du trillat av hästarna?
HAHA! Kan börja med att jag trilla av HELA tiden när jag var mindre.. Och jag menar HELA tiden då. Och jag har aldrig räknat hur många gånger jag har trillat av, men det är säkert många.
 
 
Om du hade varit någon annan för en dag, vem hade du valt?
Svår fråga, men jag skulle nog vilja vara en kändis, liksom RIKTIGT känd, som 1D, fast de är killar. Men jag undrar hur det är att vara så känd, ha massa tjejer som skriker för att få DERAS uppmerksamhet! 
Jag har själv stått blad de tjejerna, och gjort precis så. Men tänk hur det är att vara dem då? 
Vi som står och skriker håller på att trilla för att alla trycker sig så nära staketet som möjligt. 
 
 
Hur är det att ha diabetes?
Jobbigt kan jag börja med. Det är liksom inget man väljer att ha, om man valde själv, då hade jag albsolut inte vilja ha det! Men ibland blir man helt: varför just jag? Pallar *** inte ta några ***** sprutor. Men jag förstår att det är något jag måste, för annars så kommer jag bli sjuk, har redan varit det (innan vi visste jag hade diabetes), uttorkad. Mina organ förstörs. Och tillslut så kommer då inte min kropp orka mera.. Och då kan ni gissa vad som händer. (okej, nu gissa alla att jag kommer dö! men jag kommer läggas in på sjukhus och massa skit!)
Ni som inte har det kommer aldrig förstå hur det är, men ni fattar nog att det är jobbigt.. :(
 
 
Vad har du på dig?
Detta är ett tidsinsällt, men nu har jag på mig en sportbh, ett Hollister linne, turkosa shorts och min älskade Vans keps!
 
 
Vad vill du göra mest just nu? 
Äta...
 
 
Varför?
Jag är hungrig...
 
 
Viken sport förutom ridningen?
Kan börja med att säga att jag suger på allllllla sporter! Men iså fall hade jag suttit hemma och blivit fetare istället..
 
 
Vad önskar du att du hade?
En häst, massa pengar och en lägenhet i London :)
 
 
Hur gammal önskar du att du var nu?
17 år ;)
 
Varför?
För då är jag lika gammal som Calum och då kan jag bara 'JAG ÄLSKAR DIG CALUM KOM SÅ GIFTER VI OSS'!!' Hahahahhahhahahahaha. nejmen det hade gått till något sådär ;) (eller bara Niall istället för Calum.. Det får vi se ;) haha)
 
 
Faforitaffär? (kläder då)
HOLLISTER ♥, men också ginatricot.
 
 
Favortihästaffär?
Djurgården, eller Hööks...
 
 
 
Varför har du vattenstämpel på dina bilder?
Det roliga är - de första bilderna jag la ut, skrev COPYRIGHT under den, någon tog de ändå och la ut på sin blogg. De skrev inte att JAG hade tagit de, så jag rappoterade h*n till blogg.se, och komenterade inlägget hos h*n, som tur var respekterade den personen det, tog bort bilden. Annars hade jag polisanmält h*n.
 
 
Vad har du för mobil? Färg?
Jag har iPhone 4s, vit.
 
 
Vem vill du träffa?
Min farmor & morfar... Hann aldrig träffa dem.. Sen så vill jag såklart träffa massa kända människor!
 
 
Bästavänner?
Amanda, Bella och Malou.
 
 
Favorit artist(er)?
Ed Sheeran. 
One Direction & 5 Secounds Of Summer, fast det är band, men ändå ;)
 
 
Favorit låt(ar)?
Alla One Directions, 5SOS's, Ed Sheeran's låtar, men också Miley Cyrus låt 'We Can't Stop'
 
 
Favorit film?
Tror det är A Cinderella Story: Once Upon A Song, eller A Cinderella Story!  Och White Chicks. Och Ego.
Men min absoluta favorit är The Notebook! 
Altså många, och ännu flera som jag inte kommer på just nu. Och massa fler filmer!
 
 
Favorit serie?
Helt klart Pretty Little Liars, fast Gossip Girl är också bra, har sett allllla GG, det tog evigheter, och jag kan säga att den personen som var GG var väldigt oväntat då, men sen så förstår man ;)
 (nu kan alla som tittar på GG klura lite, men jag tror inte att ni kommer på vem det är!)
 
 
Vad har du för husdjur? 
Jag har en kanin, Sixten heter han :) Men vill ha en häst.
 
 
 Framtidspalaner? Vad vill du bli?
Jag vill gå ut högstadiet, kanske gå i något gymnasie i England, eller studera efter gymnasiet i England. I alla fall så vill jag flytta till England (London) och jobba på Starbucks medans jag studerar och efter gymnasiet få ett riktigt jobb. Jag vill gärna jobba inom foto & mode - fast jag vet inte riktigt. Skulle gärna vilja ha ett eget företag, och bli 'känd' inom modevärlden. Det hade varit coolt. 
Men en säker sak är ett jag kommer flytta till England/London. 
 
 
Din favoritresa? (som du varit på)
Måste nog säga London. Även om jag bara köpte 3 klädesplagg (vilket jag ångrar totalt, skulle köpte mer!), massa smink. Men jag gjorde mycket, titta på mycket. Turista. Blev helt kär i staden direkt.
Annars så är det Paris, även om jag inte kommer ihåg så mycket där från (var där för kanske 4 år sedan?)
 
 
Om du fick åka vart som helst, var skulle du åka då? Varför?
Då skulle jag vilja åka till Hawaii. Jag vet faktiskt inte varför, men jag blev helt kär i ön efter att sett Hawaii 5-0. Skulle vilja surfa, bada och uppleva ön (klättra i berg, vandra i skogarna m.m.)!
 
KRAM S ♥

#3

 
vardag
 
vardag by hellloitssara featuring a leather shoulder bag

River island
405 SEK - riverisland.com

Dream Chaser Muscle Tank Top
215 SEK - shopjawbreaking.com

Elliott Lucca leather shoulder bag
665 SEK - elliottlucca.com

Jawbreaking Logo Beanie Red PREORDER
155 SEK - shopjawbreaking.com

 
 
ÄLSKAR DENNA OUTFITEN! Det hade varit perfekt med ett par vita, låga converse till. Vill ha allt i denna outfiten, älskar tröjan och mössan, kommer nog beställa i alla fall en eller två mössor, och någon tröja där från, någon gång...
 
KRAM S ♥

hejdå

Italien! Kommer sakna dig! :(

KRAM S


sista dagen här

Idag var det sista dagen här i Italien, imorgon åker vi vidare till Sloveninen, och där stannar vi några dagar. Vi kommer gå på massa vinprovningar (vilket är det tråkigaste som finns!) och åka till stranden någon dag. Kommer sakna det jättemycket här, vädret har varit bäst, 37+ grader varjde dag vi kl. 12. Kan inte klaga.
 
Igår var vi på Venedig (staden som är byggd på vatten. Där är riktigt fint! Värt att åka och kolla på om man är i Italien!
 
Vi hyrde också någon trampebåt med rutschkana en dag (på havet då) och det var jätteroligt! Sanden var brännhet, vilket var jättejobbigt när man skulle gå till havet. På förmiddagarnde så badade vi i havet, oh sen efter lunchen på taket, i poolen. 
Om jag haade kunnat, hade jag stannat en vecka till. Fast nu ska vi till Slovenien och där kan jag säker ligga i solen och steka... hehe. 
 
ska ändå bli skönt att komma hem, till alla kompisar och sånt. 
 
Kommer nog inte har något WiFi nu i Sloveninen (hur ska jag klara mig när vi bara ska gå runt på massa vingårdar? där jag inte äns kan prova vin, hehe) men har tidsinställda till er. 
 
 
KRAM S

bucket list

♥    flytta utomlands (England, London)
♥    gå på en Ed Sheeran konsert
♥    studera utomlands
♥    bli kär, växa gamla tillsammans
♥    bilda familj
♥    träffa One Direction, 5 Seconds Of Summer eller The Fooo personligt (prata med de o.s.v.)
♥    designa kläder (helst lansera de också)
♥    köpa en Polaroidkamera
♥    hoppa fallskärm
 
Detta är bara en del, och det jag kommer på just nu!
 (Detta är ett inlägg som ni önskart!) bild från weheartit
 
KRAM S 

foto tips - bokeh

Hej! Någon komenterade att jag skulle lägga ut fototips, så det kommer jag göra då!
S å jag börjar nu, och visar hur jag fotar bokeh!
 
1. Ta en sax och folié, och såklart din kamera!
 
2. Klippe ut en bit folie.
 
 3. Skrynkla ihopa foliebiten, (inte för mycket för då kan det vara svårt att få upp det och man kan ta sönder foliebiten)!
4. Och räta ut foliebiten, sätt kameran på manuellt och börja fota!
 
5. Sen efteråt så kan man redigera bilderna till flera färger, för att få det att se roligare/finare ut!
(Första bilden är orginalfärgen, och de andra har jag redigerat)
 
KRAM S ♥

#villaldrighem

Är på taket, där vi har en underbar pool, ny byggd och massa solstolar.
3 minuter till stranden!

Kan säga att jag saknar mina kompisar, men Ellen och Jacob är här, så det är riktigt roligt ändå!
Igårkväll när vi åt middag, så var det också någon annan svensk där, som vi prata lite med!

Har varit på lite vinprovningar (jag prova såklart inte) nu på förmiddagen, är sååååå varmt! älskar det!

#villaldrighem


thailand

Hej!
Jag ska till Thailand och Hong Kong under jul/nyår. Jag ska köpa jättemycket! Okej, varför skulle jag inte?
Men jag ska köpa en ny kamera, en Canon EOS 60D tror jag. Eller så blir det en Canon EOS 7D. Jag har en EOS 1100D nu. Det finns jättemycket kamerasaker i Hong Kong, så jag kommer ha mycket med mig hem!
Ska köpa batterigrepp - som endast finns till 5D/5D mark/II, 1D, 60D och 7D av Canons kamerer (tror det i alla fall ;)).
Skulle också vilja köpa en Polaroid kamera, så coola! Fett att gå runt att ta bilder och sen få ut de på ett papper, som 80-tals filmer! Får en 80-talskänsla av dem. (tror ingen fatta, menmen)
 
Kommer också köpa hundra objektiv, högst på listan står ett fish-eye. Det är mycket jag ska köpa i alla fall, och jag har börjat att göra en lista, hehe. Det är ändå långt tills jag ska dit. 
 
Har en gamal Olympus kamera hemma, den använde mamma och pappa innan jag fanns. Riktigt fin!
Har själv inte använt den eftersom vi bara har en film kvar till den, och jag vet inte om det går att köpa lägre..
 
Vad har ni för kamera? Om ni nu har en. 
 
KRAM S ♥

foto ~ blommor

Canon 1100D - standarobjektiv Canon (18-55mm) - COPYRIGHT © - tagna av: Sara (jag)
 
KRAM S ♥

mina tre favorit YOUTUBERS

1. Jack & Finn Harries (Jacksgap)
För det första så är de otroligt snygga! De var de första youtubers jag började titta på, riktigt roliga också! Från första börja så var Jack själv, men sen så började Finn också vara med i videosarna!
Verkar sjukt snälla, och roliga i verklingheten också!
2.  Caspar Lee (Discap)
Han är sååå rolig, skrattar alltid när jag tittar på hans videos. Helt klart är han den bästa youtubern. Också är han sjukt gullig!
3. Marcus Butler (MarcusButlerTV)
Han är så sjukt rolig! Han verkar riktigt schysst också. Han är såå bäst, och allt han säger är snat. HAHA!
 
KRAM S

foto - närbild

Canon 1100D - marco objektiv 18-55 mm - tagna av: Sara (jag) - COPYRIGHT © 
 
KRAM S

sweet as sugar

Om ni inte redan har sett henne, så visar jag henne för er nu.
 
Sophia Grace, hur söt som helst! Och hennes röst! Hon kan inte vara gammal alls. Men begåvad är hon, och nu rik HAHAHAHA! (ja, jag älskar att skratta åt allt jag skriver/säger)
 
KRAM S ♥

I love it

Älskar det här! Finns wifi på hotellet/lägenheten här såg jag idag.
Har badat i havet, och nu badar/solar jag på/vid poolen på taket!

KRAM S


hår

bild från weheartit
 
Hej!
Det är väll inte bara jag som älskar tjock, fräscht långt hår? Har alltid velat har långt hår, men aldirg haft det. 
Har bara haft ungefär till axlarna och lite längre. Nu sparar jag till långt hår. Ska ha såhäääääääär långt hår, nejmen jag kanske ska ha till slutet av ryggen/början av my amazing ass. 
Och så sulle jag vilja ha så långt hår så jag kan fläta det själv, HAHAHA! Kul och ditta och läsa om hur jag vill ha mitt hår? Nä? Okej, ni får läsa det ändå ;)
 
Ni ska få lite tips hur ni kan göra för att få långt och friskt hår! Jag gör såhär och mitt hår är friskt och fint!
  • Använd bra shampoo/balsam, fråga din frisör vilka som passar till din hårtyp!
  • Massera hårbottnen varje/varanan dag, i ca 5-10 minuter. Det ökar blodcirkulationen!
  • Använd inte shampoo/balsam varje gång du duschar, bara ca 3-4 gånger i veckan!
  • Klipp håret ofta, annars blir topparna jätteslitna och frisören måste klippa av allt slitet. (vilket blir mycket då!)
  • När du klipper dig, klipp inte 3 centimeter, för håret växer bara 1 centimeter varje månad!
  • Ha uppsatt eller flätat hår när du sover, det sliter på håret om du sover med utsläppt.
  • Använd inte hårsnoddar med metalspennen.
  • Om du ska platta/locka/föna håret, använd varmeskydd före!
  • Rengör dina borstar/andra stylingprodukter ofta, det fastnar mycket smuts, damm, fett m.m som dödar hudcellerna!
Detta var mina tips till dig som vill ha långt och friskt hår!
KRAM S ♥

#2

 
cooool
 
cooool by hellloitssara featuring white black shoes

H M lace sleeve shirt
255 SEK - hm.com

H&M slim fit jeans
305 SEK - hm.com

Vans white black shoes
510 SEK - asos.com

 
Allt är från H&M förutom skorna - som är i märket Vans (som jag älskar för den delen) och de finns att köpa i t ex. på Stadium, Junkyard m.m. 
Perfekt för en tidig höstkväll ute - eller bara en sommardag, då man bytar jeansen till ett par shorts. Och så måste du preppa med smycken, massa armband och ringar! 
Jag älskar assesosarer, så fint! Ger outfiten ett 'gladare' jag, tror inte ni fattar vad jag menar... Men om man jämnför en outfit utan smycken - och en med, vilken skulle du då välja? Jag skulle helt klart ta den med smyckena!

KRAM S ♥

tyskland

Hej! 
Nu är vi på hotellet där vi ska sova inatt, i Tyskland, det är fint, och jag ÄLSKAR badrummet!
Fick entligen igång internetet till datan, men det fungerar inte på min mobil, så mamma skulle gå ner i resiptionen och kolla med dem där. 
 
Snart ska vi gå ut och äta middag, och jag måste byta kläder, det är över 30 grader här, och det är kväll... ÄLSKAR VÄDRET!
 
Det är gratis wifi på detta hotelle, och jag hoppas att det är det på hotellet/lägenheten i Italien. 
 
Imorgon så fortsätter vi köra, vi ska köra in om Örnnästet (där Hitler gönde sig) och kolla där ifall det inte är för dyrt!
 
Kameran följer med överallt, så jag kommer bomba med bilder när jag kommer hem! (kommer bli miljoner med bilder, menmen)
 
Måste gå nu, hejdå!
 
KRAM S ♥

italien

Hej! Idag så börjar vi bila till Italien. Så bli så kul! 
Fast jag hatar att åka bil. Hemskt. Är taggad till 110%, ligga på stranden, sola, bada, gå på marknader! Läste någon stans att man kunde rida på stranden - vilket jag såklart kommer göra ifall man kan. Så kul! Vi hyr en lägehet i 7 dagar i Bibione. Sen kör vi till Slovenien, är där några dagar, sen så bilar vi hem, vilket tar någon dag.. Bli 2 veckor vi är borta! KULLLLLL ☺
Har aldig varit i Italien tidigare, inte Slovenien heller, pappa har, vet inte om mamma har varit där. Men det kommer bli sååå kul!
Vi åker dit med en till familj som vi känner sen jag och min bror var små och vi brukar åka på semester med dem. De har en kille, Jacob, han är 13 år, lika gammal som mig, och så har dem en tjej, Ellen, hon är 10 år. 
 
Vet inte om jag kommer kunna blogga - vet inte om jag 'får' använda internet när vi åker - men jag kommer logga in då och då ändå, uppdatera lite, och kolla genom allt som hänt!
Kan liksom inte klara mig utan internet i 2 veckor! HAHAHA! Men prova själv, inte vara inne på facebook, instagram, twitter, kolla bloggar/hemsider m.m. Hade du klarat dig?;)
Hela mitt liv är ju på twitter, hehe, allt jag lever för är på twitter.. NEJ JAG ÄR INTE BEROENDE AV NÅGRA BAND ELLER NÅGOT SÅNT HÄR OM DU TRODDE DET !
 
Så jag har skrivit massa tidsinställda till er - så att ni inte blir helt dött här. I alla fall ett inlägg om dagen. Hoppas att ni stannar kvar ändå - lite tråkigt att komma hem och ingen är kvar här :( 
 
Så ni kan vara så snälla som ni är att stanna kvar här? :)
 
KRAM S ♥

packat

HEJ!
Har packat heela dagen, och det därför jag inte har uppdaterat bloggen. Har också lämnat Sixten (min kanin) hon henne som ska passa honom.
 
Imorgon åker vi, ska bli såhäääääääääär kul. Har lite kvar att packa, och jag måste bli klar snart. 
 
Måste packa klart nu, och vi hörs senare!
KRAM S

i Italien...

... kommer jag ...
 
♥ rida på stranden, (läste att man kunde det).
♥ gå på marknader, köpa små gulliga saker/kläder.
♥ köpa massa VS saker (eftersom vi inte ska flyga och jag inte vet om det finns VS där vi ska i Italien, så det är inte säker jag kan köpa något :( ).
♥ gå på ett Tivoli (läste att det finns där, och mamma sa vi kanske skulle dit + jag är bra på att övertala!).
♥ äta äkta italiensk pizza.
♥ äta äkta italiensk pasta.
♥ äta äkta italiensk glass.
♥ lära mig MINST 3 ord på Italienska (kommer nog inte gå så bra ;|)
♥ fota allt jag gör, och delar med mig med er på bloggen sen.
♥ sola, bli jätttttte brun!
♥ BADA!
 
 
Vet någon om det finns en VS affär i Bibione? Tacksam för svar :)
 
KRAM S 

till alla där..

... så tycker jag att du ska se denna videon!
 
Som jag alla här vet, så är jag en Directioner/Carzy Mofo och en 5SOSfam, men jag är också en Foooer, vilket jag har varit ett tag, men jag är totalt kär i deras nya singel 'Build A Girl' . LOOK ON THE VIDEO!
 
KRAM S ♥

packar

Hej! Nu packar ja till Italien - blev liiiite mycket menmen. 
Har tagit kläder så det blir över, ska packa massa smycken, hårassesorarer och allt sånt snart. 
 
Fick en biobiljett idag på sjukhuset, de sa att jag har bäst blodvärden, vilket är jättebra! Kan säga att jag har runt 4-6 nästan HELA tiden. Och det är så man har det, om man inte har insulinbrist, som jag har, och jag ger mig själv insulin för att må bra! (det är det som är i sprutorna)
 
Efteråt så åkte vi till Nova Lund, där köpte jag 2 stycken linnen, och en kortarmad blus (tror man kallar den så) på rean (Gina Tricot) ÄLSKAR DEM! 
 
Och sen så köpte jag den efterlängtade boken 'Wallflower' (trodde boken också hette 'Perks Of Being a Wallflower', men det gjorde den inte..) 
 
Och nu ska jag hjälpa mamma laga köttbullar och makaroner!
 
(lite som jag ska ha med mig, och då menar jag lite!)
 
KRAM S

favoriterna ♥

KRAM S ♥

sjukhuset

Nu är jag och mamma påväg till sjukhuset, det är 3 månadskontroll igen, (diabetesen). Så nu är jag uppe tidigt och åker till Lunds sjukhus.
Efter det så ska vi till Nova, ska köpa en bok och lite annat till semestern, som jag också måste packa till sen när jag kommer hem. Kommer inte bli 100% uppdatering, och så ska jag göra några tidsinställda till semestern, men mamma sa att det kanske var wifi på hotellet, vilket jag hoppas på att det är så jag kan uppdatera själv!

KRAM S ♥


ätit hos farfar

Hej! Är hos farfar just nu, vi åt en sen lunch, för ett tag sen, och så hade farfar köpt fika till oss. Så det åt vi också!
GOTT!
 
Sen så var jag ute och fota i farfars lillaskog, blev några bra bilder, och snart ska jag gå ut och plocka körsbär med pappa. Som vi ska göra sylt/satf på sen.
(och grönsaker, men jag tar alltid det efteråt!)
 
KRAM S ♥

top 5 - just nu

(bild från google)
Detta blir andra gången jag gör detta. Hoppas ni uppskattar det!
 
 
top 1 - Mirrors ~ Justin Timberlake
'bara älskar denna låten, texten, ALLT!'
 
 
 
top 2 - Undressed ~ Kim Cesarion
'denna låten är också jättebra, har inget mer att säga, men har blivit beroende av den'
 
 
 
top 3 - We Can't Stop ~ Miley Cyrus
'älskar låten, frihet'
 
 
 
top 4 - Kiss Me ~ Ed Sheeran
'ÄLSKAR DENNA LÅTEN, TRÖTTNAR ALDIRG!'
 
 
 
top 5 - I Need Your Love ~ Calvin Harris
'älskar låten, texten'
 
KRAM S ♥
 
 
 

foto - humla

Canon 1100D - standarobjektiv (canon) 18-55mm - tagna av: Sara (jag) - COPYRIGHT
 
KRAM S

jagskainteskrivagodmorgonfördetärintemorgon

Jag har åt frukust för en liten stund sen, åt några mackor med ost (om ni nu bryr er, vilket ni måste göra (; )..
 
Idag så ska jag och familjen till farfar, vi ska vara där en stund, och sen så ska jag och mamma kanske till Nova, ska kolla efter någon bok (Perks Of Being A Wallflower, älskar filmen, och skulle vilja läsa boken) att ha med mig till Italien, och ett par foppatoffler till mig. 
 
Ska fika lite hos farfar, tar med mig kameran, och datorn, för det är inte så roligt där.. Ska skriva lite tidsinställda till er, m.m. 
Har redan gjort några, men ska skriva lite fler så att ni i alla fall får minst 1 inlägg om dagen när jag är i Italien, så att bloggen inte dör ut helt!
 
Men nu måste jag fixa mig/byta om så vi kan åka till farfar!
 
KRAM S ♥
 

James Bond

Tittar på James Bond med mami, papi och storebror. Kan säga att jag tycker gamla actionfilmer är tråkiga, händer inte mycket.. Men nu så börjar den igen, hörs senare!
 
PS, Perks Of Being A Wallflower är såååå bra! Min nya favorit film!
 
KRAM S ♥

film

Blev 'Perks of being a wallflower', har tänkt se den ett tag, men har inte kommit till det förrän nu. 
Lovisa sa igår att de va bra, och om hon sa det så får vi se ifall jag också tycker det!
 
Har ni sett den? Tycker ni att den är bra? :)
 
KRAM S ♥

jbcfsbjaacklsn

Hej säger en trött Sara! 
Åt lunch/frukust för en liiiten stund sen. Kan säga att jag är trött, och bara vill sova..
Men jag ska faktiskt se en film, och sen ska jag skriva en 'ta med mig'lista till Italien. Och sen ska jag också skriva några fler tidsinställda till när jag är i Italien. 
Några, fina, bloggläsare skrev några förslag på av skulle skriva för inlägg, ska skriva de, så ni blir glada ;-) Fast inläggen kommer nog komma när jag är i Italien, så att ni vet! 
 
Har ni något tips på en bra film jag kan kolla på? :)
 
Jag, med min äskling! (taget för någon månad sedan!)
 
KRAM S ♥
 
 

kalas

Idag så fyller min kusin - Lovisa - 14 år! GRATTIS ♥ 
Och det betyder vi ska på kalas, vilket vi ska, om du inte fatta det.. HAHA
Ska i alla fall bli kul ikväll, ska ta med mig kameran, vi kommer säkert gå ut och göra något. Hoppas, jag, för det är trikigt inne ifall man kan vara ute. 
 
Så jag ska snart hoppa in i duschen, och äta lite lunch efteråt. 
Jag ska inte göra något mer idag, kommer kanske gå ut och fota llite, men det får vi se om jag hinner, vilket jag hoppas jag gör...
 
Imorgon så ska jag göra en packlista till Italien, Slovenien. Vi bilar ner, så jag får ta med mig många filmer som jag (& Marcus, storebror) kan se i bilen dit/hem.
 
Ska nog bara ha på  mig ett par jeans och en tröja, det är inte så varmt idag, och det blåser ute.
Lovisa, GRATTIS! :)))))
 
KRAM S ♥

#1

 
summer
 
summer by hellloitssara featuring abercrombie & fitch

Sleeveless shirt
145 SEK - fashionunion.com

Abercrombie fitch
455 SEK - abercrombie.com

Hunter boots
810 SEK - coggles.com

Leather handbag
865 SEK - lorisshoes.com

 
 
Tänkte börja med lite collage, som detta, där ni också kan se vart man kan köpa det. Har sett på andra bloggar att vissa inte skriver vart man kan köpa det, och det tycker jag är väldigt tråkigt om man vill ha det på collaget. Så jag skriver vart man kan köpa allt - och jag hoppas att n i får inpration!
KRAM S ♥

solsolsol

Hej! Kom hem från Nova för ett tag sedan, köpte bara en sak till mig. Letade efter någon skjorta, men hittade ingen fin..
 
Ska snart gå ut och sola, har inget annat för mig idag. Har inte heller lust att vara med någon kompis.. hehe.
 
Har inget atttttt gööööööra, sååå trrrrråkigt... 
Och det betyder att jag inte har något att skriva här..
VAD VILL NI LÄSA HÄR?
 
Kommer komma inlägg med det då!
Duschkrämen jag köpte på The Body Shop, jordgubbs doft! 80:-
Den doftar som jordgubbs godis! LOVE IT! 
 
KRAM S ♥

shoppa

Hej!
Nu ska jag och familjen åka till Lund, för att köpa en present till in kusin - kom fyller 14 år imorgon! Och du ska vi till henne och fira hennes födelsedag!
 
Jag ska kolla lite på rean också. 
 
Nu ska vi åka.
Canon1100D - taget av: Sara (jag) - COPYRIGHT
 
KRAM S ♥

design

Ser ni min nya design? 
 
Jag tycker i alla fall att den är finare än min förra, bytade bakgrund, header m.m. och är riktigt nöjd nu! 
 
JAG ÄLSKAR DEN, GÖR NI DET OCKSÅ? :)
 
___________________________________
 
Nu ska jag hoppa in i duschen, och sen så ska jag och mamma gå ut, och hon ska porträtt fota mig lite, och om det bllir bra bilder så kommer det en ny header snart!
Brukar inte fixa så mycket i mina headers, tycker det är fint med en bild, eller några stycken som jag har nu!
 
Resultatet kommer i alla fall ut på bloggen,titta in snart igen ;)
 
PS. Har också fixat nu så att man inte bara ser de 3 senaste inläggen, var så innan, men nu kan man se mååånga
 
 
KRAM S ♥

ridit

HEJSAN ALLA JAG ÄR GLAD OCH TRÖTT!
Okej, jag kom hem från stallet för ungefär en timme sedan, åt mat (nej, det menare jag inte, åt dricka (; ) och nu har jag laddat in bilder på datan från idag.
 
Mamma fota när jag red Escape idag. Det gick bra, red barbacka hela passet, galoppera även Horice barbacka lite, för Emma (som red Horecie) inte våga!
Red i padocken, galopperade runt, trovade henne mycket där ute. Sen red jag också med Emma, i lillaridhuset. 
Gick jättebra, lillan blev svettig. Sen så red jag Horice, trava han lite sen så galopperade jag några varv! Det blev riktigt dammigt i ridhuset, men Horice hade inga skor på sig, och Emma ville inte rida själv, så jag var så snäll så jag red med henne.
Sen tog de också av Escapes skor, tog en med mig hem ;) Men de har inga skor på sig nu på sommarbetet, och de skos igen tills höstterminen börjar!
 
Nu ska jag packa, åker till Italien på fredag! LÄÄÄÄNGTAR!
Jag och pluttan (Esacpe) ♥
Jag och min söte kille (Horice) ♥
 
KRAM S ♥

foto - hunting del 2

Canon 1100D - telesoomobjektiv Canon (55-250mm) - tagna av: Sara (jag) - COPYRIGHT © 
Det är Sara Algotsson (tror det stavas så) 'Silver Sara'. Det är andra gången jag ser henne hoppa, live då ;)   
 
KRAM S ♥
 

morgon

Hej!
Nu har jag ätit frukust, och ska snart byta om till ridkläder. Ska rida Escape idag - sista dagen jag hyr henne. Febern försvann igårkväll, vilket var tur för jag ville rida idag!
Idag så ska hästarna avskos senare idag, så jag måste dit, typ. nu.
 
Tittar på några Keek's. 
Gör inte så mycket, och det finns inte så mycket att göra just nu. 
Ska hjälpa mamma sen, vet inte med vad, menmen. Måste också köpa en bil-laddare till mobilen, vi köpte en, men den fungerade inte...
 
Ska till stallet nu,
(egopixar i en sked,, BRIST PÅ LIV!)
 
KRAM S ♥

foto - hunting del 1

Canon 1100D - telesoomobjektiv Canon (55-250mm) - tagna av: Sara (jag) - COPYRIGHT © 
 
KRAM S ♥

sjuk

Hej, igårkväll när jag kom hem från Faslterbo så haded jag lite feber.
Och imorse så väkte mamma mig, och då kade jag hög feber, jag gick och la mig igen. Jag vakna igen vid 12, och efter det har jag bara vilat. 
Har läst Frida specialen - One Direction, kan säga att jag redan visste allt som stod där, men det är alltid kul att läsa om dem.
 
Nu ska jag vila lite till - ett inlägg med bilder från Huntingen igår kommer komma upp senare!
 
KRAM S ♥

falsterbo horse show

HEJSAN! Idag har jag tyvärr inte uppdaterat, men det var för att jag inte vill fylla bloggen med massa mobilinlägg. 
Sov över hos Bella, när vi gick och la oss så höll Tussan (Bellas katt) oss vakna jättttttelänge, och jag är seriös! Vi slängde ut hene ur vårt rum vid kl 4, och jag somna vid kl 6. Och vi gick upp kl 8, och då hade vi bestämt att vi 'skulle' vara i stallet, men vi kom inte dit innan halv 10.. 
Vi är sååå bra på att planera, tycker inte ni också det?
Jag red Escape, red inte så seriöst, red mycket galopp på volten, och försökte få henne fin och lugn och inte springa iväg. (vilket hon ofta gör, faast det inte känns som att hon gör det). Red lite barbacka, hade galopptävling med Bella, som jag vann, fast vi galoppera inte så snabbt..
 
 
Sen åkte vi till Bella, byta om och så, och sen åkte vi till FALSTERBO! Vi gick runt där lääänge utan att köpa något, sen titta vi på Huntingen. Sara 'silver Sara' tävlade, en vägran och en rivning. Vet inte vem som vann, men det var kul att titta på!
Såg Hunters stövlar för 499:-, men köpte inga, köper några i Thailand, och jag orkade inte titta igenom och hitta rätt storlek, hela 'affären/ståndet' (misstolka inte) var full med människor. 
Sen så köpte jag en pike (PK sports, har inte hörst om det märket tidigare, så det är säkert utlänskt), och en röd HV Polo väska (tror det var förra årets modell). Sen köpte jag inget mera, de som föll mig i smak, var antagligen i förliten storlek, eller fööör dyrt. 
 
Och väskan är to die for, äääälskar den! Kommer använda den hela tiden, inte för att jag har någon annan väska att använda! HAHA!
Ska ta några foto på det jag köpte imorgon, är för trött för att göra det nu, och allt ljus suger här inne, och det är mörkt ute så bilderna skulle blivit urkassa.
 
Ska nog till Falsterbo imorgon igen, med Bella. Bella vill träffa Nellie Berntsson och Tobbe Larsson. Och så snäll som jag är, så följer jag med.. (pallar inte med mig själv, och jag ska inte köpa något, för jag måste spara pengar tills jag ska till Italien!)
 
Kommer också lägga upp några bilder från Huntingen sen, ska bara föra över de till datan.
 
Jag har en känsla av att jag kommer somna snart.
 
Och jag tycker det är väldigt kul att ända 'stil' texten, om du inte redan märkt det..
 
KRAM S ♥

Bada

Hej!
Nu är jag hos Bella, vi ska sova över, och nu ska vi bada i hennes pool.
Red innan - hopplektion. Gick bra, och jag trilla av en gång, flög över hindret! Men det gick bra och jag hoppa sen igen.
Imorgon så åker vi till stallet och sen till Falsterbo! Kommer bli sååååå kul!
Men ska bada nu!

KRAM S


One Direction 'This is us* trailer

 
Kan verkligen inte vänta till augusti när One Directions film 'This Is Us' kommer ut på bio. 
Inte alls för att jag är kär i dem och för att deras musik äger, men seriöst, KAN INTE VÄNTA! Och det blir mycket svårare när man sitter och tittar på trailern 24/7...
LÄNGTAR NI OCKSÅ? om ni nu är Crazy Mofos/Directioner ;)♥
 
KRAM S

godmorgon

HEJSAN ALLA!
Jag kokm precis ut ur duschen, och ska gå och äta frukust.
Är rätt så trött, var 33 grader i mitt rum när jag vakna :o Nu är det 'bara' 30 garder.
 
Efter jag ätit ska jag och Bella till stallet, rida och allt sånt. Ska bli kul! :)
 
Ikväll så ska jag göra något riktigt roligt - med några andra! Det är 'belöning' för vi har varit stallvardinnor och hjälp till i stallet. 
Vi ska hoppträna för en tränare (som jag glömt bort namnet på, hehe.. duktig här!). Vet inte riktigt vem jag ska rida, men det får jag se då, det kommer i alla fall bli riktigt kul!
Vet inte om någon kan fota, i fall någon göra - och jag 'får' bilderna på mig, så kan jag visa er!
Måste äta frukust/lunch nu, är vrålhungrig!
KRAM S ♥ - säger tjejen som egopixar i en sked ;)
 

godnatt

 

hemma

Hej!
Idag så åkte jag till Bella. Vi tänkte bada i hennes pol, men sen sa Martina att vi skulle rida, så vi fick snabbt byta om till ridkläder och åka till stallet!
Tog in Horice från hagen, fixa han, vänta på att Bella skulle bli klar.. Hon tar sååååå lång tid på sig, och jag tycker jag tar lång tid på mig! Vilket jag gör. Efter jag sadla insåg jag att han stigbyglar var borta, så jag fick leta upp dem, och Ida sa att de var i lillaridhuset, så hon gick och hämta dem till mig.
 
Först red vi ut en liten runda med Martina, efter det så red jag och Bella i paddoken (hur det nu stavas, hehe). 
Vi hade galopptävling, Bella red Lasse (Lance) som är storhäst, och jag red Horice, D-ponny, och dem var lika snabba! Enligt mig så var Horice snabbare, menmen. 
Red mycket 'riktig' dressyr, men alltså jag jobbade honom mycket, i en fin form. Han gick i form hela passat, duktig kille! Efersom han är en ridskoleponny så brukar de oftast vara envisa, eftersom vissa inte rider de ordenkligt. 
 Red runt en timme, och det är såååå varmt! Men det är bättre än om det är kalt och regnigt.. :)
 
Sen så åkte vi hem till Bella, Bella cyklar till sin träning och jag handla med mamma.. Nu ska jag hjälpa mamma att laga spagetti & köttfärssås, äääälskar det!
KRAM S ♥

hos Bella

Hej!
Nu är jag hos Bella, vi ska till stallet! Snart.
Vi ska rida ut med Martina, som jag skrev om någonting igår.. Med Bella också då!
KRAM S


dagen

HEJ IDAG HAR JAG VARIT GLAD, OCH LEKT MED EN TUMMSTOCK! 
Nej, men idag var jag ute och sola lääänge. Blev lite brunare i alla fall. Har faktiskt väldigt bra pigment. Har tagit efter pappa, vilket är tur. 
Sen nu i eftermiddag så har jag och Marcus (min storebror) hjälpt pappa att sätta utt några snören så att vår självgående gräsklippare inte kör utanför gräset.. Okej, jag fattar innt själv vad jag skrav, men jag hoppas ni fattar, annars så får ni vara oförstående! Haha..
 
Nu ska jag se på någon film, och jag ska gå och lägga mig tidigare än vad jag gjorde idag, vilket var vid 4 (imorse då) för jag ska till stallet imorgon.
Imorgon ska jag till Bella och bada i hennes pool, och sen så sticker vi till stallet för att rida ut en runda.. 
Ska rida Horice imorgon och på tisdag, ska bli kul!
 
Såg också att ponnysanning.se hade lagt ut en bild där jag hoppar *flyger* som dagens failbild, HAHA! Kolla in bloggen för att se.
 
Åt precis jordgubbar, älskaaaaar jorbgobbar! GOTTGOTTGOTT ♥
Jag och Bella i onsdags ♥
 
KRAM S ♥

good afternoon

HEJSAN ALLA GLADA DÄR UTE!
Idag är det rätt så fint väder, inte lika fint som igår, men helt klaart fint väder. Okej, det där lät konstigt men jag ville bara säga att det är fint väder idag. Ok?
 
Ska gå ut och sola, lyssna på 5SOS, HAPPY BIRTHDAY BBY ASHTON ÄLSKAR DIG, I LWWWOVE YOU!♥ (inte för han kommer se detta, menmen..)
Kan bara säga de har tagit över mitt liv, det har 1D också, hehe. Har precis satt in min biljett och en bild av 1D i en ram, biljetten är från när jag var på konserten, vilket var exakt 61 dagar sen.. ♥
 
Ska leta  upp min hörlurar nu, de försvinner alltid, HAHAHA! Eller ska tar jag bara mina 'stora' hörlurar, hedsettet, eller var det heter.. (HAHAHAHAHA!)
 
 
Skulle också vilja beställa en 5SOS tröja, hittat en hemsida med såååå många olika, och där finns ALLA band/artister märken och allt sånt, skulle vilja ha med deras logga i så fall. Eller en fet bild på Calum, vet precis vilken, MOHAHAHA! 
 
Men ska faktiskt gå ut ni, och jag har inget mer att skriva om mitt ointressanta liv..
Ash, ÖGONGODIS :o
 
KRAM S ♥ 

mys-kväll

Hej! Idag är jag ensamhemma med min bror. Vår föräldrar är på någon fest och kommer inte hem tills imorogn.
Vi beställde en pizza som vi dela på, och nu äter jag Ben&Jerry's!
Ska sätta på någon film, jag har inte bestämt vilken, men jag kommer nog se på några stycken innan jag somnar, vilket jag inte kommer göra på ett tag heller!
Canon 1100D - standarbobjektiv (18-55mm) - COPYRIGHT - alla bilder tagna av mig!
KRAM S ♥
 

i believe i can

FLY!
Bilden är tagen under hopplägret jag var på (för ungefär 2 veckor sen)! Den har en litenfortsättning.
 
I BELIVE I CAN TUTCH THE GROUND --
 
Hahaha! Har värsta blåmärket på min arm nu, fick armen på hinderstödet.. 
 
KRAM S ♥

godmorgon

Hej! Idag är det varmt och soligt - och det betyder att jag ska sola! 
Har lekt lite med Sixten (min kanin) och Isabell, en liten tjej som bor på gatan.
Nu ska jag sola lite, älskar vädret! Och lyssna på musik, om jag säger det själv så lyssnar jag på musik HELA tiden!..
Sitter ute, ska fixa mig, kanske ta en photoshoot med mig själv, på mig själv, och om bilderna blev bra så ska jag kanske fixa en ny header, men det får vi se ifall jag hinner och orkar..
 
Men vi hörs!
KRAM S ♥

new in

Hej! Var ju på Center syd tidigare idag, det blev en tröja, 2 jeans och några pennor. Bilder nedanför :)
Är riktigt nöjd, fick inte köpa för mycket för jag ska shoppa i Italien med - och då kanske jag vill ha lite pengar kvar! 
Älskar denna tröjan! Märket är Bondelid. Kostar 150:- på Lager 157där jag köpte den, annars (i andra affärer) koster den 499:-
Okej, det känns lite konstigt att ha sinna pojkvänner på sina pennor, men jag har det ändå! Kostar 35:- på Bokia.
(konstigt ljus på bilden, helt vita på riktigt!) Köpte dessa jeansen för 300:- på Lager 157.
Äntligen vita jeans! Har velat ha det jääääättelänge, och dessa har och snygga detaljer (en av de är nitarna vid fickan och slitningar på benen)!
Och ett par blåa jeans. (de är ljusare i verkligheten, dåligt ljus). Riktigt bekväma! 150:- på Lager 157.
 

Detta är vad jag köpte idag, men nu ska jag lägga mig i sägen och titta på någon film! 
KRAM S ♥

godmorgon

HEJ! 
Är glad idag! Vet inte varför, men allt känns bra! Ska ta en kall dusch, städa lite på mitt rum, och sen åka till Center cyd & Nova när mamma kommer hem. 
Vad jag köper kommer upp efterså, om jag nu köper något (som jag lovar dig att jag kommer). 
 
Men ska ta en dusch nu, vi hörs senare. 
Min äskling förra veckan när hon sov i hagen!
 
KRAM S ♥
 

söta

Jag med Escape, Bella med Lance! Bilden är från onsdags när vi red barbacka! ☻
KRAM S ♡


strömavbrott

Just nu är det strömavbrott hos mig, och om elen inte går på snart så blir det glass till middag! (frysen/kylen går på el, om du inte visste det HAHAHA)..
Fullladdad data - internet från mobilen, jag klarar mig nog ;)
 
 
Damsög halva huset, och jag skulle damsuga resten, men nu kan jag ju inte det.. Får fortsätta imorgon. 
 
Hoppas att elen kommer tillbaka snart, behöver ladda min mobil... VARFÖR GÖR NI DETTA MOT MIG??
 
Jaja, ska kolla in lite kläder nu, har hittat några jeans på BikBok som jag vill ha, halva priset! Perfekt!
 
KRAM S ♥
 
 

design

HEJSAN!
Är glad nu, fick till designen riktigt bra faktiskt! Trodde aldrig jag skulle kunna göra det, hehe. Gå och kolla på 'design by', hon gör översnygga designer!
Jag vet att headern inte passar så bra, men jag ska snart fixa en ny, ska bara ta lite nya bilder m.m. Kommer bli fett då! (känns riktigt mobbat att använda ordet 'fett' men ändå)
 
Ska damsuga huset nu, fixa disken och lite sånt, mamma kommer bli glad när hon kommer hem!
 
Ska också åka till Nova Lund imorgon med mamma och kolla på rean, kommer säkert köpa något, fast det får vi se! Ska inte köpa för mycket (säger lycka till till mig själv), för då får jag minde pengar till Falsterbo (hemskt!) och när vi åker till Italien/Slovenien (också hemskt!). 
(bild från weheartit, LÄÄÄNGTAR TILL ITALIEN!)
KRAM S ♥

godmorgon ~ fix

Hej! Jag hittade några riktigt fina designer igår, som jag kommer prova, och se om jag vill ha de. Annars så får jag bara leta efter någon annanan. Men det tror jag inte att jag  gör.. Okej, nu får jag nog sluta prata om det och istället fixa, hehe.
 
Har precis ätit frukust - flingor och yoghurt, MUMS!
 
Ska fixa lite på bloggen, sen ska jag sola ifall de hemska molnen på himlen försvinner. Vilket jag hoppas de gör, vill ha lite färg innan Italien (är brunast i familjen, men ändå). 
Älskar att vara solbränd, så fint! Jag tycker jag passar bättre i bunhudfärg än blek (vilket jag tror ni bryr er sååå mycket om).. 
 
Ska också damsuga huset, då får jag lite pengar - vilket jag behöver till falsterbo.. Kommer vara hemsk om jag inte har pengar så jag kan köpa något när jag är där. 
 
Ska fixa designen nu - hörs snart!
 
KRAM S ♥

fix

Ska leta upp någon fin gratisdesign, till bloggen, som jag kommer fixa om jag hittar en jag vill ha, annars så kommer jag göra det imorgon. Kan inte koda egna designer, hehe.
Är liiite trött på denna designen nu, tog bara en av blogg.se's gratisdesigener och fixa till den.
 
Men kolla in om någon timme/imorgon så får du se hur det blev!
 
KRAM S ♥

ingen blogglust

Hej, förlåt för jag inte bloggat igår, eller idag.
Har inte haft någon lust, och jag mådde inte heller 100% igår, hadde värsta huvudvärken.
Ni har bara fått ett tidsinställt med hästbilder från NM igår. Hoppas ni är nöjda ändå - ibland får man ha sånna dagar.
 
Va med Bella idag, vi var i stallet och red, Ida fota oss lite. Var riktigt roligt! Red barbacka i slutet.
Körde på mörkblå outfit idag, blåa ridbyxor, tröja och schabrak! Köpte schabraket förra året på FHS. Har tyvärr ingen bild, alla bilder Ida tog är på Bellas kamera/dator. 
Sen så är det Falsterbo Horse Show nästa vecka, ska dit på onsdag, och lördagen. Med Bella. Ska bli såååå kul! En av sommarens 'högtider' om man är hästmänniska. 
 
Kan bara säg att jag längtar, ska köpa lite - vilket nog kommer bli mycket i slutändan, hehe. Man kan aldrig få för mycket hästsaker!
 
Men vi hörs snart 
(bilden är från när jag red barbacka idag, ifall ni undrar :))
KRAM S ♥
 

Nordiska Mästerskapen - hoppning (del 2)

Canon 1100D - telesoom Canon (55-250mm) - tagna av: Sara (jag) - COPYRIGHT
 
Förlåt för dålig kvalite, det ösregnade (vilket jag tror ni ser lite på bilderna!)
 
KRAM S ♥

magic mike

Ska se på Magic Mike, har tänkt se den flera gånger tidigare, men har inte kommit till det. 
Många säger den är bra - nu får vi bara hoppas att jag också tycker det! 
Tycker också att Channing Tatum är sjukt snygg! (om ni undrar vem så är det han längst fram på bilden)
Men ska titta på den nu, skriver sen vad jag tyckte!
 
KRAM S ♥
 
Uppdatering. Tycker filmen var sjukt rolig.. Garva genon mer än halva filmen - fråga inte vad jag tyckte var roligt, jag skrattar åt allt. Fast man ska inte titta på den ifall man är för liten, eller vad man säger, hehe!
Men en sjukt bra film! Värd att se! Nu fattar jag inte vad som var roligt men jag skratta ändå...

älsklingen har kommit


dagen

Hej!
Jag hyr escape ifall du inte har missat när jag skrivit det 22 gånger ;)
Men jag red henne idag, gick hur bra som helst! Red väldigt mycket i trav, och rätt så lite skritt/galopp. Jag red henne i en låg och lång form, hon var framme för skänklen och det var jättekul!
Red mycket från trev-skritt och tvärt om. Sen red jag mycket på volten, och där galopperade jag också.
Tycket det var väldigt nyttigt, för ibland blir Escape 'lite' springing. Ska rida henne imorgon, ska frågon om någon vill fota när jag rider.
Sen så svampa jag henne lite, och släppte ut henne i hagen, där hennes kärlek - Sting stod och gnägga efter henne! Så söta! Sen när jag släppte henne så gick de bara iväg tillsammans och Escape rulla sig.. HAHAHA dör av gullighet!
 
Sen så ska jag göra en rolig sak nästa vecka på tisdag, vilket ni får veta då. Hoppas någon kan fota - det handlar om hästar och stallet. Gissa på ;)
 
Nu ska jag titta på avsnitt 24 på PLL, sista avsnittet från säsong 3. De första avsnitten av säsong 4 har börjats sändas i USA, fast några har kommit ut på swefilmer.com, där brukar jag titta på filmer/serier.
 
Hörs senare!
Zoe och Michelle :) (på KM i söndags)
(Canon1100D - telesoom Canon (55-250) - taget av: Sara (jag) - COPYRIGHT)
 
KRAM S ♥
 

Nordiska Mästerskapen - hoppning (del 1)

Canon 1100D - telesoom Canon (55-250mm) - tagna av: Sara (jag) - COPYRIGHT
 
Förlåt för dålig kvalite, det ösregnade (vilket jag tror ni ser lite på bilderna!)
 
KRAM S ♥
 

stallet

Hej! Nu är jag påväg till stallet, ska fixa/rida Escape idag! Ska bli sååå kul!
Tänkte rida med Bella, fast hon har inte Lance idag.. Så jag får rida själv, men det går lika bra!
Vakna vid 11, du kom mamma hem från jobbet, sen åt jag frukust/lunch och nu är jag påväg till stallet!
KRAM S